De Ossenkamp groepsaccomodatie
Facebook | t. 0548-681382 Boek Nu!

Kom genieten van sfeer en ruimte!

Vlak bij het dorp  Hellendoorn vindt u ons vakantiehuis de Ossenkamp, een heerlijke plek om tot rust te komen of gezellig met elkaar te genieten van een verblijf in onze groespaccommodatie. Familie, vriendengroepen, verenigingen en scholen voelen zich er direct thuis. 

In de verbouwde boerderij vindt u alles wat u nodig hebt. Slaapkamers met comfortabele bedden, een compleet uitgeruste riante keuken en mooie nieuwe sanitaire voorzieningen inclusief kinderdouche ruimte

Het grote sport- en speelveld biedt u alle ruimte voor activiteiten.
De mooie omgeving in de nabijheid van het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug, natuurgebied de Lemelerberg en het schitterende Reggedal bieden u vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen en kanovaren. Uiteraard zijn er nog vele andere activiteiten mogelijk zoals, mountainbiken over de Hellendoornse berg, Nordic walking of gewoon lekker met een huifkar door het bos en niet te vergeten, Avonturenpark Hellendoorn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze groepsaccommodatie, kijk dan verder op onze site naar onze keuken en recreatieruimte, bekijk de leuke film of maak een afspraak om ons vakantiehuis te komen bekijken. Wij zetten dan verse koffie, zodat u alvast sfeer kunt proeven in onze gezellige accommodatie. 

Graag tot ziens bij de Ossenkamp.

Ossenkamp