De Ossenkamp groepsaccomodatie
Facebook | t. 0548-681382 Boek Nu!

Wat kan er voor u klaarstaan?

Beddengoed
Kussens en dekbedden liggen voor u klaar en om het u nog makkelijker te maken, verhuren wij bedlinnen. D.w.z. onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop. Wilt u dit vooraf aan ons doorgegeven?

Heeft u een baby of peuter bij u dan kunt u gebruik maken van ons campingbedje. Wilt u hier gebruik van maken, geef het door, zodat wij kunnen zorgen dat het bedje voor u klaar staat. In de accommodatie zijn twee kinderstoelen en box aanwezig.

Levensmiddelenservice
Maak het u gemakkelijk en laat de boodschappen door Supermarkt Klein Horsman uit Lemele bezorgen. Ga naar de website www.supermarktkleinhorsman.nl en klik op "Boodschappenservice" voor de bestelling dan staan de boodschappen bij aankomst in de keuken voor u klaar. Deze supermarkt heeft ook een slagerij voor uw barbecuevlees. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Via Keurslager Gerben Kamphuis te Hellendoorn kunt u uitstekende barbecue- of gourmetvlees bestellen of een complete maaltijd en sinds kort ook lekkere belegde broodjes. Kijk voor de mogelijkheden op de www.gerbenkamphuis.keurslager.nl 

Wilt u barbecueŽn zorg dan ook voor een barbecue deze kan bijna altijd gehuurd worden bij de leverancier van het barbecuevlees. Er staat bij de accommodatie namelijk geen barbecue.

Vers brood service, Bakker Ronhaar
Dorpsstraat 27, Hellendoorn, tel. 0548-654195

Gezelschapsspelen
In de recreatieruimte vindt u een aantal bordspelen, waaronder twister en monopoly en natuurlijk een sjoelbak. Ook kunnen wij voor jullie een leuk belevingsspel voor in het bos organiseren, De Joep Karavaan. Dit spel is samengesteld door Het Nationaalpark de Sallandse Heuvelrug en is bedoeld voor kinderen tot ongeveer 9 jaar. Verder verhuren wij ook een spellenpakket voor buiten. Dit betreft o.a. Kubb, Mikado, Jenga, 4 op een rij en nog meer. 6 verschillende spelletjes voor € 25,--.


Wat moet u zelf meenemen?

Handdoeken, keukendoeken. Indien u geen bedlinnen huurt bent u verplicht zelf onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop mee te nemen. Dus geen slaapzakken.

Recreatiemogelijkheden!

Wat wilt u gaan doen?

Er zijn vele mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen. Uiteraard kan hier prachtig gewandeld en gefietst worden, maar denk ook aan mooie kanotochten, mountainbike tochten, varen met een fluisterboot of zomp, trek er op uit met een scooter of laat je rijden met een huifkar. Of breng een bezoek aan de vele musea of organiseer een leuke activiteit bij de vele collega recreatie bedrijven.

De zeer bosrijke omgeving met het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug  en het natuurgebied de Lemelerberg binnen fietsbereik, zullen u zeker uitnodigen om van hieruit een van de vele fiets- of wandeltochten te ondernemen. Vanaf de accommodatie kunt u direct starten met een wandelknoopuntroute; maak gebruik van het Fietsroutenetwerk Overijssel of kies een van de vele kant en klare routes.
Voor de sportievelingen, onze accommodatie ligt tussen de de mooist mountainbike routes van Nederland namelijk mountainbike route Lemele, Hellendoorn, Holten/Nijverdal en Rijssen. Kijk voor meer informatie op MTBroutes.nl 
Wilt u zelf uw fiets of mountainbike niet meenemen dan kunt u fietsen huren via Tweewielercentrum van Munster tel 0548-655323 of via Actief Overijssel tel. 0572-330926.

Klootschieten
De omgeving leent zich uitstekend voor de oeroude twentse sport “klootschieten”. Dit is een combinatie van bezig zijn in de vrije natuur en sportieve rivaliteit. Wij verhuren “kloten” en leggen de spelregels uit. Kosten € 5,-- per team van ongeveer 5 personen.

IdeeŽn om gebruik van te maken
Avonturenpark Hellendoorn
Bezoekerscentrum Staatsbosbeheer
Kijk doe en zorgboerderij Aan 't Zandeinde te Lemele
Zwembad het Ravijn

Actief bezig in de buitenlucht
De Wilgenweard te Nijverdal
Aktief Overijssel te Hellendoorn
Kartplaza Actionworld te Nijverdal
ScooterVerhuur Hellendoorn
Zwembad Heidepark te Lemelerveld
 
Culureel bezoekje
Bakkerij-en ijsmuseum Hellendoorn 
Museumboerderij “Erve Hofman” Hellendoorn
Blikkenmuseum te Marle
Smederijmuseum d’Oale Smederie 0548-656535
     (di-wo-vrij van 10.00-12.00 en van 14.00-16.00 uur)
Natuurdiorama Holterberg 
Memory Oorlog en Vredes Museum 
Zinin theater en bioscoop Nijverdal 


Lekker eten en drinken

Restaurant tante Stoof in Hellendoorn
Pannenkoekenhuis Marle
Twents ribhouse Noabers in Hellendoorn
Keurslager Gerben Kamphuis in Hellendoorn
De Chocoladefabriek Twente Decadente in Hellendoorn

Wilt u meer weten?
kijk op VVV Hellendoorn-Nijverdal


Ossenkamp